Partners van Talent Manager

Wij werken samen met verschillende partners om de klant een volledig geïntegreerd systeem te kunnen bieden. Hieronder vind je een overzicht van alle partijen waarmee wij gekoppeld zijn.

De medewerkergegevens van jouw organisatie(s) worden ingelezen in Talent Manager, zodat ze daar gekoppeld staan aan de juiste afdeling, profiel en leidinggevende. Medewerkersbeheer is dus niet meer nodig in Talent Manager.

De medewerkergegevens van jouw organisatie(s) worden ingelezen in Talent Manager, zodat ze daar gekoppeld staan aan de juiste afdeling, profiel en leidinggevende. Medewerkersbeheer is dus niet meer nodig in Talent Manager. Daarnaast zijn er binnen de koppeling met AFAS nog makkelijk custom flows te configureren.

De medewerkergegevens van jouw organisatie(s) worden ingelezen in Talent Manager, zodat ze daar gekoppeld staan aan het juiste profiel en leidinggevende. Medewerkersbeheer is dus nauwelijks meer nodig in Talent Manager. Ook kunnen PDF rapportages van de evaluatieformulieren worden gesynchroniseerd naar Qwoater.

PDF rapportages van de evaluatieformulieren worden gesynchroniseerd van Talent Manager naar de personeelsdossiers in Qwoater. Let wel, deze koppeling werkt alleen in combinatie met de koppeling met Loket.

De medewerkergegevens van jouw organisatie(s) worden ingelezen in Talent Manager, zodat ze daar gekoppeld staan aan de juiste afdeling. Medewerkersbeheer is dus niet meer nodig in Talent Manager. Daarnaast zijn er binnen de koppeling met Exact nog makkelijk custom flows te configureren.

De medewerker/ kandidaatgegevens van jouw organisatie(s) worden ingelezen in Talent Manager, zodat ze daar gekoppeld staan aan de juiste afdeling. Medewerkersbeheer is dus nauwelijks meer nodig in Talent Manager.

Testen van Online Talent Manager worden gestart vanuit een gebruiker in Talent Manager. De resultaten verschijnen tevens in Talent Manager, waardoor een integrale beleving voor de klant ontstaat.

Testen van Ixly worden gestart vanuit een gebruiker in Talent Manager. De resultaten verschijnen tevens in Talent Manager, waardoor een integrale beleving voor de klant ontstaat.

Testen van NOA worden gestart vanuit een gebruiker in Talent Manager. De resultaten verschijnen tevens in Talent Manager, waardoor een integrale beleving voor de klant ontstaat.

PDF-rapportages van de evaluatieformulieren worden gesynchroniseerd van Talent Manager naar gebruikers dossiers in Intuo.

Koppelen met Talent Manager?

Talent Manager heeft tevens een uitgebreide eigen API en heeft daarnaast verschillende integraties voor specifieke klantvragen. Zo wil het voorkomen dat een klant een actie in Talent Manager (tijdsgebonden) wil triggeren in Talent Manager; hier hebben wij reeds mooie oplossingen voor gerealiseerd.