Ontplooi je eigen talent en draag bij aan talentontwikkeling van 10.000+ mensen!

Ons werkgeluk

Wij geloven dat groei bijdraagt aan je geluk. Dat een omgeving waar jouw talentontwikkeling de ruimte krijgt, een plek is waar je optimaal presteert. Dit leveren we aan onze klanten, maar met diezelfde passie kijken we naar onszelf en onze cultuur. Bij ons krijg je dus volop autonomie, ruimte om je ideeën in de praktijk te brengen en de stimulans om jezelf te ontwikkelen. Het resultaat? Een hecht team, schitterende producten en klanten die graag met ons samenwerken.

Kantoor in Bunnik, Breda en thuis

Meer dan 10.000+ gebruikers

Flexibele werkomgeving

Onze geschiedenis

Wij zijn al ruim 10 jaar bezig met het ondersteunen van organisaties bij het laten renderen van hun talent met allerhande slimme oplossingen. Sinds 2019 doen we dat dedicated met onze succesvolle software-oplossing Talent Manager. Deze focus, een nieuwe naam, maar een vertrouwd team maakt dat we sterk aan het groeien zijn: 40% het afgelopen jaar!. We doen dus de juiste dingen en klanten weten ons goed te vinden. Dit jaar launchen we ons nieuwe product Teampeak wat in betavorm erg goed ontvangen wordt. We zijn dus constant op zoek naar talent dat bij onze organisatie past.

Onze waarden

Kijken of jij bij ons past? Bekijk dan onze gemeenschappelijke waarden eens:

Gedreven: we zijn gepassioneerd over wat we doen. We gebruiken de nieuwste technieken en inzichten vanuit het geloof dat het beter kan.

Met plezier: we hebben lol in wat we doen. Collega’s en klanten werken graag met ons samen.

Moedig: we proberen nieuwe dingen, durven fouten te maken en spreken ons uit.

Eigenaar: we zijn professionals en claimen ons domein. Daarbij gaat het om goede ideeën en niet om hiërarchie.

Miente Bakker
CEO van TMS B.V.
Als dit alles je aanspreekt, drinken we graag een (digitale) kop koffie met je! Los van functies, zijn we altijd geïnteresseerd om te zien of jouw talenten en ambities matchen met de onze.

Onze vacatures

Content Marketeer

Jij bedenkt, ontwikkelt en analyseert de beste content.
Meer informatie

Full-stack developer

Jij ontwikkelt onze innovatieve software voor onze klanten.
Meer informatie

Customer Success Manager

Jij helpt onze klanten met onze innovatieve software.
Meer informatie

Koffie drinken?

Los van bovenstaande openstaande vacatures zijn wij geïnteresseerd in jouw ambities en talenten en of deze passen bij onze organisatie? Neem dan contact met ons op!