Integreer klantfeedback in de talentontwikkeling van je medewerkers

Iedere detacheerder, uitzender & projecten-organisatie kent het dilemma: hoe bind je je medewerkers aan jouw organisatie? Het antwoord is simpel: Zorg dat ze zich bij jou maximaal kunnen ontwikkelen! Maar hoe ken je hun ontwikkelbehoefte?
functioneringsgesprek

Hoe ontdek je sterke- en aandachtspunten in de praktijk?

Talent Manager is een performance management pakket waarbij je de feedback van de klant naadloos integreert in je performance management. Op deze wijze krijg je een goed inzicht in ambitie van je medewerker en de feedback van de klant waardoor je maximaal kunt sturen op ontwikkeling. Met tevreden klanten en medewerkers tot gevolg.

Functionaliteiten

Aandacht voor kennis en competenties

Stel functieprofielen op aangevuld met specifieke taken en competenties van de klant. Op deze wijze verzamel je feedback die zowel voor jou als voor de klant relevant is.

360 graden feedback

Om de ontwikkeling van specifieke competenties te monitoren, faciliteert onze software 360 graden feedback. Op deze wijze kunnen collega’s en klanten feedback op de competenties van medewerkers geven. Vanuit een centraal dashboard worden de verzoeken tot evaluatie naar de betrokkenen verstuurd. In leesbare rapporten wordt vervolgens een 360 rapport opgebouwd.

Ontwikkeldoelen stellen

Desgewenst kunnen medewerkers hun eigen doelen formuleren. Zo krijg je niet alleen zicht in iemands performance, maar ook in zijn doelen. Een fieldmanagementgesprek wordt op deze wijze een echt coachingsgesprek.

Krijg inzicht in commerciële kansen en bedreigingen

Talen Manager heeft dashboard met een geaggregeerd overzicht van de aanwezige talenten in de teams en de ontwikkelbehoefte van medewerkers. Feitelijk heb je op deze wijze een kwalitatieve ‘vlootschouw’ van je pool. Je ziet dus ook hoe tevreden je klanten zijn met de door hun ingeleende krachten. Hier kun je dan uiteraard weer commercieel op inspelen.

Aan de slag met Talent Manager?

De implementatie van Talent Manager is relatief simpel. We doen een kosteloze intake om jouw wensen, de aanwezige methodieken systemen & organisatiestructuur in kaart te brengen. Vanuit daar doen wij een advies waarbij een implementatievoorstel inclusief investering doen. Dit plan bestaat uit:

een inhoudelijk advies, passend bij jouw organisatie hoe je Talent Management vorm kan geven. Hierbij hebben we aandacht voor de je doelstelling, omvang en type klanten;

een overzicht van de functionaliteiten en de configuratie van Talent Manager die past bij de voorgestelde methodiek. Uiteraard onderbouwd met een transparant kostenoverzicht.

een implementatie-advies met welke stappen wij zien om de vernieuwde methodiek met bijbehorend systeem te laten landen binnen jouw organisatie.

Op deze wijze heb je een inhoudelijk advies dat jou -ongeacht of je kiest om Talent Manager te implementeren- kunt benutten. Mocht je overwegen Talent Manager te implementeren, heb je alle benodigde informatie om over te gaan tot besluitvorming.

Liever eerst wat meer informatie?

Talent Manager combineert een innovatieve blik op talent management met een gedegen kennis van HR processen. Vanuit deze pijlers hebben wij een softwareproduct ontwikkeld dat organisaties in staat stelt om laagdrempelig functioneringsgesprekken en 360 graden feedback te integreren in de gesprekscyclus. De methodiek sluit naadloos aan bij de beoordelingssystematiek en stimuleert en faciliteert medewerkers om meer regie te nemen over hun ontwikkeling. Onze consultants hebben uitgebreide ervaring in het implementeren van 360 graden Talent Management en staan je graag te woord.
Online demo

Meer leren over talentmanagement? Lees het in onze blogs!

Koffie drinken?

Wil je meer weten over Talent Manager of ben je geïnteresseerd in een online demo? Neem dan contact met ons op!

In ongeveer 30 minuten nemen we je mee door de demo en laten we je alles zien over wat Talent Manager jouw organisatie te bieden heeft.