Met Talent Manager implementeer je op een laagdrempelig manier het nieuwe beoordelen binnen jouw organisatie.

Wat is het nieuwe beoordelen?

Met het nieuwe beoordelen ligt niet langer de focus op verbeterpunten, maar in continue dialoog zijn over iemands talenten. Wendbare organisaties implementeren het nieuwe beoordelen om effectiviteit en medewerkerstevredenheid te stimuleren. Dit leidt tot bevlogen medewerkers en daarmee tot resultaat. Aangezien het ‘nieuwe beoordelen’ nieuw is, is er geen vaste definitie. Voel dus de vrijheid om een methode te implementeren die past bij jouw organisatie. 

  • Focus op iemands talenten en niet zijn verbeterpunten.
  • Ga vaker, korter en coachend met elkaar in gesprek. Niet slechts 1 (of 2) keer ‘formeel’.
  • Laat medewerkers 360 graden feedback verzamelen. Begin bij collega’s, maar denk ook eens aan klanten. Zo ontstaat een rijker beeld over iemands talenten.
  • Laat medewerkers een een test doen, zoals het Octogram om een beeld te krijgen van hun profiel.
  • Geef de medewerker de regie op zijn ontwikkelproces en stel je als leidinggevende coachend en faciliterend op.
Talent Manager voor jouw organisatie?

Snelle implementatie

Talent Manager is ontwikkeld om laagdrempelig met het nieuwe beoordelen aan de slag te gaan. Onze ervaren consultants doen een gratis intake en stellen een implementatieplan op maximaal 2 A4’tjes op.

Regie bij medewerker

Met Talent Manager is het voor medewerkers makkelijk om 360 graden feedback uit te vragen over hun functioneren bij collega’s, managers en zelfs klanten. Daarnaast kunnen medewerkers makkelijk doelen stellen om aan hun zelfontwikkeling te werken.

Waardevolle inzichten

HR krijgt waardevolle inzichten door gebruik te maken van Talent Manager. Met het stellen van organisatiedoelen, evaluaties te vergelijken en met integratie van psychologische testen krijgt de afdeling een volledig van het personeel.

Feedback is hot

Talent Manager combineert een innovatieve blik op talent management met een gedegen kennis van HR processen. Het implementeren van het nieuwe beoordelen vraagt om een gedegen, maar laagdrempelige aanpak. Het is belangrijk dat alle betrokken partijen aan boord zijn en de noodzaak inzien van het verandertraject naar het nieuwe beoordelen. Benieuwd naar wat de prijzen zijn of nieuwsgierig naar onze brochure? Check het hier onder!

Meer lezen over het nieuwe beoordelen?

Koffie drinken?

Wil je meer weten over Talent Manager of ben je geïnteresseerd in een online demo? Neem dan contact met ons op!

In ongeveer 30 minuten nemen we je mee door de demo en laten we je alles zien over wat Talent Manager jouw organisatie te bieden heeft.